Limo4All

Högkvalitativ limousin­service i Stockholm

Om oss

Limousine med chaufför i Stockholm

Limo4All är ett nyetablerat företag som drivs av Per Corneliuson. Vårt kontor ligger i Sollentuna, men vi välkomnar kunder i hela Stockholms län. Att hyra limousine är en service som alla ska kunna unna sig, oavsett om det Du är ute efter är en lyxigare transport till bröllopet eller en bekväm företagsresa till konferensen. 

Tillgänglighet & flexibilitet

Limo4All är ett flexibelt företag och välkomnar alla kunder som vill hyra limousine, oavsett vart inom Stockholms län Du vill åka. Vi kör lika gärna i innerstan som till utkanterna av Norrtälje och Nynäshamn.

Vid behov kan vi även göra längre körningar utanför länets gränser, men i dessa fall vill vi ge offert på förhand.

En serviceinriktad chaufför som öppnar limousinedörren för passagerarna.

Personlig service

När Du anlitar Limo4All får Du inte bara en elegant bil att anlända i, som både väcker uppmärksamhet och inger förtroende, utan även professionell personlig service. Eftersom företaget fortfarande är relativt litet har vi bara en anställd chaufför, vilket innebär att Du som kund kan försäkra dig om att få den service just Du önskar.

Vi värdesätter diskretion och är måna om att inte stjäla uppmärksamhet från Din upplevelse.

En modern limousine

Att hyra limousine i Stockholms län ska vara en helhetsupplevelse.

Därför är vår bil utrustad med såväl en bardisk som ett modernt multimediasystem som stöder USB, AUX, iPhone, Bluetooth, Mp3, DVD, m.m. Allt för att du ska kunna spela den musik du vill i högtalarna och visa vad du vill på de fem monitorerna. Du kanske vill bjuda dina medresenärer på en guidad tur, visa en företagspresentation eller bara spela lite romantisk musik? Vår limousine fixar det mesta.