Limo4All

Högkvalitativ limousin­service i Stockholm

Fester

Lyx i vardagen? Eller fira något speciellt?

Att hyra en limousine är ett enkelt men lyxigt sätt att förhöja en upplevelse

Att hyra en limousine är ett enkelt men lyxigt sätt att förhöja en upplevelse, både för privatpersoner och företagare. Det handlar inte bara om att anlända i en elegant och uppseendeväckande bil, utan minst lika mycket om att få en ostörd och bekväm stund tillsammans med vänner, kollegor eller partners. Medan en professionell och trevlig chaufför tar hand om bilkörningen kan Du som resenär koppla av eller koncentrera dig på ett businessamtal.

Tjejer som festar i en limousine.

Priser

Upplev Stockholm på en helt annan nivå

Limo4All strävar efter att hålla priserna nere, så att alla kunder i Stockholms län som vill unna sig att hyra limo ska känna att det är värt pengarna. Därför erbjuder vi också paketpriser (se nedan) om Du bokar limousinen under flera timmar. Minimidebiteringen är dock alltid för 1 timme.

Priserna gäller inom Stockholms län. Kontakta oss om Du vill boka en längre körning, så kommer vi med en offert.

Människor som utbringar en skål med champagne.

Våra kunder

Limo4All har alla möjliga sorters kunder

Allt ifrån förälskade par på väg till eller från bröllopet, till företagare på väg till eller från exempelvis en konferens. Limousinen har i decennier varit en plats där beslut fattas och samarbeten startas. Att hyra limo behöver inte heller vara särskilt dyrt. Snarare tvärtom: Med resor från dörr till dörr i hela Stockholms län slipper Du till exempel dyra hotellräkningar och onödiga traktamenten.