786 ny786 ny
786 ny
Limo4All Limousineservice-m2Limo4All Limousineservice-m2
Limo4All Limousineservice
Nyetablerat företag som erbjuder högkvalitativ och prisvärd limousineservice i hela Stockholms län
  • text31
  • text2

Limousineservice i Stockholm  

Vi är ett etablerat företag som erbjuder högkvalitativ och prisvärd limousineservice i hela Stockholms län. Att hyra limo har blivit en populär tjänst som utnyttjas av såväl privatpersoner som företagare. Oavsett om Du vill unna Dig en lyxig transport till bröllopet eller en ostörd stund på väg till konferensen blir Din resa lite bekvämare i en limousine. Med Limo4All servas Du dessutom alltid av samma professionella och trevliga chaufför som tillgodoser just Dina behov och önskemål.
DSC 0147 kopia 001DSC 0147 kopia 001
DSC 0147 kopia 001

Om oss


Limo4All är ett nystartat och relativt litet företag som därför bara har en chaufför. Det innebär att Du som kund alltid är garanterad samma professionella och personliga limousineservice, oavsett vad Du har för önskemål och vart Du vill åka. Vi är flexibla och anpassar oss efter Din kalender. Vid behov gör vi även körningar utanför Stockholms län – självklart alltid till ett förmånligt pris.

Mer info >
544544
544
Limo4All Limousineservice 128Limo4All Limousineservice 128
Limo4All Limousineservice 128

Våra tjänster


Limousineservice handlar om mycket mer än att erbjuda en elegant och uppseendeväckande bil. Med Limo4All får Du en behaglig helhetsupplevelse, där Du som kund kan koncentrera dig på ett viktigt företagssamtal eller helt enkelt bara koppla av medan en professionell chaufför tar hand om bilkörningen. Unna Dig en bekväm resa till bröllopet, konferensen eller galapremiären.

​Mer info >

Bildgalleri


Ta gärna en titt i vårt galleri, där du hittar bilder på vår lyxiga limousine. Bilen är inte bara vacker och bekväm att åka i, utan dessutom utrustad med såväl en bardisk som ett toppmodernt multimediasystem, inklusive högtalare och inte mindre än fem monitorer. Allt för att Du som kund i Stockholms län ska få ut maximalt av din resa med oss. Läs mer om limousinen under rubriken ”Om oss”.

​Mer info >
Limo4All Limousineservice 130Limo4All Limousineservice 130
Limo4All Limousineservice 130

  Kontakta oss