786 ny786 ny
786 ny
Limo4All Limousineservice-m2Limo4All Limousineservice-m2
Limo4All Limousineservice
Nyetablerat företag som erbjuder högkvalitativ och prisvärd limousineservice i hela Stockholms län

Boka limousine för bröllop, konferens och fest


På 1920-talet var det mest storbandsmusiker som Glenn Miller och Benny Goodman som åkte limousine, men idag ser det annorlunda ut. Att hyra limo har blivit ett vanligt sätt för såväl privatpersoner som företagare att resa ostört eller bara lyxa till tillvaron lite och Limo4All har därför kunder i hela Stockholms län. 

Våra tjänster


Att hyra en limousine är ett enkelt men lyxigt sätt att förhöja en upplevelse, både för privatpersoner och företagare. Det handlar inte bara om att anlända i en elegant och uppseendeväckande bil, utan minst lika mycket om att få en ostörd och bekväm stund tillsammans med vänner, kollegor eller partners. Medan en professionell och trevlig chaufför tar hand om bilkörningen kan Du som resenär koppla av eller koncentrera dig på ett businessamtal.
Limo4All Limousineservice 153Limo4All Limousineservice 153
Limo4All Limousineservice 153
Limo4All Limousineservice 154Limo4All Limousineservice 154
Limo4All Limousineservice 154

Våra kunder


Limo4All har alla möjliga sorters kunder. Allt ifrån förälskade par på väg till eller från bröllopet, till företagare på väg till eller från exempelvis en konferens. Limousinen har i decennier varit en plats där beslut fattas och samarbeten startas. Att hyra limo behöver inte heller vara särskilt dyrt. Snarare tvärtom: Med resor från dörr till dörr i hela Stockholms län slipper Du till exempel dyra hotellräkningar och onödiga traktamenten.

Våra priser


Limo4All strävar efter att hålla priserna nere, så att alla kunder i Stockholms län som vill unna sig att hyra limo ska känna att det är värt pengarna. Därför erbjuder vi också paketpriser (se nedan) om Du bokar limousinen under flera timmar. Minimidebiteringen är dock alltid för 1 timme.
Priserna gäller inom Stockholms län. Kontakta oss om Du vill boka en längre körning, så kommer vi med en offert.
786 ny786 ny
786 ny

Standardpriser


15/5 – 30/6 2.500 :- /timme
1/7 – 14/5 2.000 :- /timme

Paketpriser (gäller 1/9 – 31/5)


2 timmar 3.600 :-
3 timmar 4.800 :-
Som kund kan Du betala kontant, med kort eller bli fakturerad.